Forumregels

Van alles over het forum
Gesloten
Gebruikersavatar
Marian
Beheerder
Berichten: 19455
Lid geworden op: ma 04 mei 2009, 16:43

Forumregels

Bericht door Marian »

Forumregels

Aanmelding en toelating
Wij 'kikken' niet op een heel grote gebruikerslijst met veel 0-posters en/of leden die nooit op een forum komen. De mensen op onze gebruikerslijst zijn allemaal mensen die posten en dus (on)regelmatig langskomen.

* Na je aanmelding/registratie ontvang je binnen een week een mailtje van ons terug. Hierin vragen we je of je serieuze bedoelingen hebt.
* Indien wij een reactie van je ontvangen, dan wordt je account geactiveerd en kun je overal meelezen en reageren.
* Ontvangen wij binnen 7 dagen geen reactie terug, dan wordt je nog niet geactiveerde account verwijderd.
* Ben je geactiveerd en heb je je binnen 3 weken nog niet voorgesteld dan krijg je een herrinneringsmail om dit alsnog te doen.
* Reageer je dan nog niet word je account gedeactiveerd en zul je contact moeten opnemen met beheer@trampelmoes.nl


Normen en waarden
Het is de bedoeling dat we op dit forum op een normale manier met elkaar omgaan. Er gelden dus normale fatsoensregels. Een ander kan en mag een andere mening hebben. Daarover dient met respect voor elkaar geschreven te worden zonder “wapengekletter”.

Bedenk dat communiceren op een forum gebeurt door middel van platte tekst. Daarbij ontbreekt de lichaamstaal. Een boodschap kan wel eens heel anders bedoeld zijn dan wordt begrepen. In zo’n geval kun je ook de schrijver van een bericht aanschrijven via een privébericht (PM) en hem/haar vragen wat hij/zij bedoelt. Daarmee worden onbedoelde discussies voorkomen.

Moderaten
Bij dreigend “wapengekletter” zal worden "ingegrepen".

Het verplaatsen van berichten of een onderwerp kan plaatsvinden als daartoe aanleiding bestaat. Bij het verplaatsen zal dat met verwijzingen gebeuren.

Ter verduidelijking kan een onderwerp aangepast worden. Dat zal bijvoorbeeld gebeuren als het onderwerp niet goed aansluit bij de inhoud van de betreffende berichten. De plaatser van dat onderwerp zal daarover in een PM worden geïnformeerd.

In ernstige gevallen zal een bericht verwijderd worden. De schrijver wordt daar per email over geïnformeerd.

Ongewenste reclames

Het is niet toegestaan ongewenste reclames voor andere sites te maken. Hiertoe behoren in ieder geval pornografische sites. Reclames voor andere sites zullen door het forumbeheer beoordeeld worden op nut en context waarin zij geplaatst worden.

Aanpassen forumregels
Als daartoe aanleiding is kunnen deze regels worden aangepast.

Het beheer
Gesloten